..::Szinetár Dóra::..
..::Szinetár Dóra::..

 

Navigation
::Főoldal::
::Dóri menü::

::Extrák::  ::Musical Videók::
::Színház::  ::Linkek::

::Letöltés::

 

Tartalom

  quelque phrase d'high school musical2


 

(2.8 KB)

Indulás: 2006-08-12
 


MusicPlaylist

**Dóriról**

..::Szinetár Dóra::..

Mindenki kíváncsi a kedves, mosolygós színésznő boldogságára ,akiknek a lapok a közelmúltban közölték a második esküvőjén készült gyönyörű fotókat.

Először ugyanis nagyon korán ment férjhez ,és alig volt tizenkilenc éves , amikor megszületett a kisfia , Marci.,,Szerintem, ha egy nő annyira beleszeret valakibe , mint én az első férjembe , akkor menjen hozzá és szüljön gyereket. Sokan érvelnek azzal, hogy előbb a karrier, aztán jöjjön a gyerek. Én olyan szerelmes voltam, hogy ha azt kéri a férjem , ugorjak ki az emeletről, megtettem volna.
Húsz évvel volt idősebb nálam , ott tartott már a pályán, hogy mindenbe támogathatott és el is tudott tartani minket. De segített minden másba is, amiben csak tudott. A színészi pályám persze egy időre szünetelt, amikor jött a gyerek. Én nem hiszek abban, hogy valaki azért nem lesz világ sztár , mert fél évet , vagy akár hármat ki kellett hagynia tizennyolc és huszonnyolc éves kora között." 

 

Dóri hiába volt olyan fiatal az első házasságkötéskor és a szüléskor, mégsem számított már pályakezdőnek.,, Velem már annyi minden történt addigra, olyan korán kezdtem játszani gyerekszínészként , hogy rá tudtam szánni a kisfiamra annyi időt, amennyi csak kellett. Azt azért nem mondhatom, hogy a szüleim biztattak volna a férjhez menésre és a szülésre, de önálló, független embernek neveltek, megértették és támogattak, elfogadták a döntésemet."

A színésznő lelkes, rajongó bakfisként szeretett bele első férjébe, Lőcsei Jenő balettművészbe, szinte a shakespeare-i júlia-korúan. Júliaként viszont már második férjével, Bereczki Zoltánnal áll egy színpadon-és vele tervezik az újabb gyermeket. Mint mondja el nem tudta volna képzelni , hogy első nagy szerelmével valaha az életben elválhatnak az útjaik.,,Gyerek voltam akkor még. 
Most már azonban felnőtt vagyok.
Öt és fél évig éltünk együtt az esküvőnk előtt Zolival, megharcoltunk egymásért alaposan és tudom, hogy ő olyan ember, akivel akkor is szívesen és boldogan lennék együtt, ha már nem lobogna bennem a szerelem."Dóri második férje, Bereczki Zoltán a színpadon nem a hősszerelmes szerepkörét tölti be, de ezt nem is bánja a párja.,,Szerelmes párt játszani nem olyan jó dolog, mint azt a közönség gondolja-az bizony munka. Én már kislányként sem arra vágytam, hogy a Szépség és szörnytegből a herceg figurájának babamása legyen az enyém.
 
Hanem például a Gyertyatartó....." A gyerekkori álmom aztán valóra vált, hisz Bereczki Zoltán épp a Gyertyatartót játssza a meséből készült musicalben. Szinetár Dóri és férje hosszú, együtt töltött évek után idén döntött úgy, hogy gyereket vállalnak. A természet azonban közbeszólt és a terhességet meg kellett szakítani, mert nem fejlődött megfelelően a baba. Dóra úgy érzi, most már túl van a lelki megrázkódtatáson, amit a lemondás okozott.,,Az orvosom azt mondta, jó néhányan járnak így, mint én. 
Egy pillanatig úgy tűnt, hogy másodszor is anya leszek, a sors azonban ezúttal másként döntött.Sokan szerinte ilyen helyzetben nem is tudják, hogy korai terhességen vannak túl. Mi nagyon figyelünk, azért mentem azonnal vizsgálatra. Az idő majd szépen elrendez mindent, és ha nem most, hát akkor majd kicsit később lesz Marcinak kistestvére.."

 
 

 

Site Info
Webmiss: ViKi
Design by: ViKi
Opened: 2006/08/12
Size: 1024×768


 
 
Üdvözlök Mindenkit az oldalon!! Az oldal hamarosan új dolgokra tesz szert :o) Ez az jelenti: Sok Extra, Több Képek.. Türelmeteket kérem.. Köszönöm ;) 

Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK