..::Szinetár Dóra::..
..::Szinetár Dóra::..

 

Navigation
::Főoldal::
::Dóri menü::

::Extrák::  ::Musical Videók::
::Színház::  ::Linkek::

::Letöltés::

 

Tartalom

  quelque phrase d'high school musical2


 

(2.8 KB)

Indulás: 2006-08-12
 


MusicPlaylist

**Életrajz**

 

Beceneve: Szini, Docó, Dóri
Születési hely, idő: Budapest, 1976 dec. 17

Dóra karriertörténete:

1987.
Rockszínház.
A nyomorultak című Broadwaymusical budapesti előadásában a kis Cosette szerepe.
1989.
Koncert édesanyjával közösen az egyesült államokbeli Salt Lake City legnagyobb templomában.
1990.
A nyomorultakban új szerepkörben mutatkozik be: Vikidál Gyula, Sadvári Sándor, Nagy Anikó és Csengeri Attila mellett játszott Gavroche szerepében.
Az első nadrágszerep.
Szerződés a Protonnal, és szeptemberben az első Dóra nagylemez megjelnése.
Karácsony: a lemez bearanyozódik.
Szilveszter: Telt házas élő koncert az Erkel Színházban.
1991.
Január 1. Szponzorálási szerződés az Adidassal.
Március 16 popmeccsgála és - díjkiosztó.
Dórát a hazai zenei szakma az év felfedezettjének szavazt meg.
Még aznap este föllépett a Budapest Sportcsarnokban megrendezett Demjénszuperkoncerten és hatalmas sikert arat egy duettel, amelyet Rózsival közösen énekelt.
Húsvét:
Platina lemez lett az első Dóra-album.
Május: A három kívánság című tv-műsorban Dóra nem kevesebb,
mint három darab aranyegeret kap, mint a legnépszerűbb tinielőadó.
Majd Dóra főszerepet kap a Móricz Zsigmond regényéből Légy jó mindhalálig című magyar musicalben.
Ekkor már a kazetta és a lemez a boltokban kapható.
Június: az első Dóra-nagylemez háromszoros aranylemez!
Augusztus:
A Légy jó mindhalálig előbemutatóit tartják a Gyulai Várszínházban.
Szeptember 9:
Megjelenik a második Dóra-lemez.
A szerzők változatlanul Kocsák Tibor, Miklós Tibor és Enyedi Ernő.
Szeptember 24:
Az Arizóna színházban bemutatják a légy jó mindhalálig musicalt.

 
 

 

Site Info
Webmiss: ViKi
Design by: ViKi
Opened: 2006/08/12
Size: 1024×768


 
 
Üdvözlök Mindenkit az oldalon!! Az oldal hamarosan új dolgokra tesz szert :o) Ez az jelenti: Sok Extra, Több Képek.. Türelmeteket kérem.. Köszönöm ;) 

Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK